Tilhengere er mobile skilt

En tilhenger har mange kvadratmeter skiltflater som ofte står parkert i tilknytting til områder der bedriften utfører arbeid. Aldri er nysgjerrigheten vår større enn når vi ser noen utfører et arbeid i det offentlige rom. Hva er det som foregår? Hva er det de har gått til anskaffelse av? Hvem er det som arbeider her? Hvem er det de handler av? De fleste ideer til egne anskaffelser får en gjerne når en ser hva andre gjør.

Spar tid og resursser - Tredal tilhengere kan leveres ferdig dekorert

Du slipper å kontakte et eksternt reklamebyrå, fremskaffe mål/detaljer, bringe/hente hengeren for dekorering og slipper at folien må tilskjæres rundt hengslet og beslag som forringer kvaliteten.

God holdbarhet

Tredal dekorservice beskyttelseslaminerer alle printede flater for å forlenge holdbarheten, og vil alltid etterstrebe optimale løsninger i tråd med kundes profil og ønsker. Våre hengere har ingen galvaniserte lemmer med knekker som reduserer muligheten for god profilering. Tredals karmer er som skapt for å dekoreres.

Velg utseende selv

Ekstremt bredt fargeutvalg, også metallic. Effektfolier som carbon, skinn, tre, fiskeskjell mm. Refleks, gull, sølv, perlemor, matte, blanke mm. Husk foliefarger vil sannsynligvis aldri kunne bli identisk med lakkfarger.

Enkel skadeutbedring

Skulle uhellet være ute, er det ofte mulig legge på ny folie over skadestedet.

Gjør deg mer synlig

Utnytt din plass i det offentlige rom med markedsføring – synliggjør deg for kjente og ukjente. En tilhenger kan mer enn å transportere!

Slik fungerer det

Vi trenger pr. e-post:

  • logo og eventuelt bilder (gjerne hele profildokumentet )
  • et par stikkord om hvordan hengeren skal se ut.(Har de egen designer, kan et grafisk utkast legges som vedlegg i mailen.)
  • telefonnummer og navn på kundens kontaktperson.

Det vil opprettes kontakt mellom kunde og dekorservice , hvor vi sammen og uforpliktende utarbeider et oppsett for hengeren. Når vi har kommet frem til et oppsett, kommer Tredal med en pris som kunden kan ta stilling til.

Virker dette interresant?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Kontakt oss